Advokatsekretærelev søges

 

Hos Advokatfirmaet Børge Nielsen tager vi vores del af ansvaret for at få uddannet flere dygtige advokatsekretærer, og vi søger derfor til snarest mulig tiltrædelse en energisk og engageret elev eller voksenelev.

 

Vi kan tilbyde en fagligt udfordrende og afvekslende uddannelse inden for de traditionelle sekretæropgaver samt mulighed for at indgå i teams inden for et eller flere specialområder.

 

Vi vægter det højt, at du er omhyggelig, serviceminded, engageret, kan arbejde selvstændigt og struktureret samt eventuelt har erfaring med andet erhvervsarbejde og kan trives i et miljø, hvor der ofte er mange bolde i luften. På det faglige niveau lægger vi stor vægt på, at de grundlæggende kvalifikationer inden for retskrivning, tekstbehandling, sprog og matematik er i top.

 

Advokatfirmaet Børge Nielsen yder juridisk rådgivning inden for alle væsentlige områder til primært erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder samt realkredit- og pengeinstitutter. Yderligere informationer om Advokatfirmaet Børge Nielsen kan findes på www.abnlaw.dk

 

For et komme i betragtning til stillingen som elev skal du have bestået følgende:

 

  • HG2 (kontorlinjen) eller
  • EUX (det studiekompetencegivende forløb) eller
  • HHX eller
  • HTX, STX eller HF suppleret med et 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen

 

Alle ansøgere på 25 år eller derover, og som har påbegyndt grundforløbet efter 01.08.2015, skal medsende en uddannelsesplan, som kan rekvireres via henvendelse til den lokale Handelsskole.

 

Skriftlig ansøgning bilagt CV, eksamensbevis og andet relevant materiale – der vil blive behandlet fortroligt – bedes inden den 14.01.2022 sendt pr. e-mail til: hec@abnlaw.dk .

Novagraf A/S