Advokatsekretær

Hos Advokatfirmaet Børge Nielsen søger vi løbende erfarne og dygtige sekretærer.


Erfaring med behandling af konkursboer, ejendomshandler (såvel erhvervshandler som bolighandler) og digital tinglysning vil være en fordel, men det er ikke et must.

Vi forventer, at du er uddannet advokatsekretær, gerne med erfaring, at du er omhyggelig, serviceminded, engageret og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Vi forventer endvidere, at du sætter standarden højt, at du er hurtig på tasterne og perfekt til dansk retsskrivning. Som person forventer vi, at du er ansvarsbevidst, engageret og humoristisk med interesse for det juridiske håndværk. Du skal kunne trives i et miljø, hvor der ofte er mange bolde i luften.

Vi tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende arbejde baseret på et højt fagligt niveau med gode kollegaer i et attraktivt kontormiljø. Vi tilbyder endvidere gode løn- og ansættelsesvilkår.

Advokatfirmaet Børge Nielsen yder juridisk rådgivning inden for alle væsentlige områder til primært erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder samt realkredit- og pengeinstitutter.

Skriftlig ansøgning – der vil blive behandlet fortroligt – bedes  sendt partner advokat Ulla Skov.

 

Advokater

Advokatfirmaet Børge Nielsen søger til stadighed advokater inden for det erhvervsretlige område med drive og høj faglighed.

Vi tilbyder:

  • ​Fagligt udfordrende og afvekslende arbejde baseret på et højt fagligt niveau
  • Selvstændig sagshåndtering og teamarbejde i større sagskomplekser
  • Klientkontakt og mulighed for opnåelse af møderet for Landsret/Højesteret
  • Sparring med kompetente kollegaer

Du er advokat med:

  • Erfaring inden for områderne virksomhedsoverdragelse, selskabsret, fast ejendom samt kontraktsret.
  • Fagligheden helt i top
  • Såvel juridisk indsigt som forretningsforståelse
  • Videbegærlighed og robusthed.
     

Advokatfirmaet Børge Nielsen yder juridisk rådgivning inden for alle væsentlige områder til primært erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder samt realkredit- og pengeinstitutter.

Har du interesse i ovenstående stilling, så send en skriftlig ansøgning – der vil blive behandlet fortroligt – til partner advokat Ulla Skov.  Samtaler afholdes løbende.

Novagraf A/S