Advokatsekretærelev


Hos Advokatfirmaet Børge Nielsen tager vi vores del af ansvaret for at få uddannet flere dygtige advokatsekretærer, og vi søger derfor til snarest mulig tiltrædelse en energisk og engageret elev eller voksenelev.
 

Vi kan tilbyde en fagligt udfordrende og afvekslende uddannelse inden for de traditionelle sekretæropgaver samt mulighed for at indgå i teams inden for et eller flere specialområder.

Vi vægter det højt, at du er omhyggelig, serviceminded, engageret, kan arbejde selvstændigt og struktureret samt eventuelt har erfaring med andet erhvervsarbejde og kan trives i et miljø, hvor der ofte er mange bolde i luften. På det faglige niveau lægger vi stor vægt på, at de grundlæggende kvalifikationer inden for retskrivning, tekstbehandling, sprog og matematik er i top. 

Advokatfirmaet Børge Nielsen yder juridisk rådgivning inden for alle væsentlige områder til primært erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder samt realkredit- og pengeinstitutter. 

For et komme i betragtning til stillingen som elev skal du have erhvervet et eller flere af følgende: 

 • HG2-skolebevis,
 • EUX-bevis (det studiekompetencegivende forløb),
 • HHX-bevis, suppleret med 5-ugers grundforløb fra handelsskolen,
 • HTX-, STX- eller HF-bevis, suppleret med et 10-ugers EUS grundforløb fra handelsskolen.

 Alle ansøgere på 25 år eller derover, som har påbegyndt grundforløbet efter den 01.08.2015, skal medsende en uddannelsesplan, som kan rekvireres ved henvendelse til den lokale handelsskole.

Skriftlig ansøgning bilagt CV, eksamensbevis og andet relevant materiale – der vil blive behandlet fortroligt – bedes inden den 03.09.2018 sendt pr. e-mail til partner, advokat Stephan Muurholm på sm@abnlaw.dk.

 

Advokatsekretær

Hos Advokatfirmaet Børge Nielsen søger vi løbende erfarne og dygtige sekretærer.


Erfaring med behandling af konkursboer, ejendomshandler (såvel erhvervshandler som bolighandler) og digital tinglysning vil være en fordel, men det er ikke et must.

Vi forventer, at du er uddannet advokatsekretær, gerne med erfaring, at du er omhyggelig, serviceminded, engageret og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Vi forventer endvidere, at du sætter standarden højt, at du er hurtig på tasterne og perfekt til dansk retsskrivning. Som person forventer vi, at du er ansvarsbevidst, engageret og humoristisk med interesse for det juridiske håndværk. Du skal kunne trives i et miljø, hvor der ofte er mange bolde i luften.

Vi tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende arbejde baseret på et højt fagligt niveau med gode kollegaer i et attraktivt kontormiljø. Vi tilbyder endvidere gode løn- og ansættelsesvilkår.

Advokatfirmaet Børge Nielsen yder juridisk rådgivning inden for alle væsentlige områder til primært erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder samt realkredit- og pengeinstitutter.

Skriftlig ansøgning – der vil blive behandlet fortroligt – bedes sendt pr. e-mail til partner, advokat Ulla Skov på us@abnlaw.dk.

 

Advokater

Advokatfirmaet Børge Nielsen søger til stadighed advokater inden for det erhvervsretlige område med drive og høj faglighed.

Vi tilbyder:

 • ​Fagligt udfordrende og afvekslende arbejde baseret på et højt fagligt niveau
 • Selvstændig sagshåndtering og teamarbejde i større sagskomplekser
 • Klientkontakt og mulighed for opnåelse af møderet for Landsret/Højesteret
 • Sparring med kompetente kollegaer

Du er advokat med:

 • Erfaring inden for områderne virksomhedsoverdragelse, selskabsret, fast ejendom samt kontraktsret.
 • Fagligheden helt i top
 • Såvel juridisk indsigt som forretningsforståelse
 • Videbegærlighed og robusthed.
   

Advokatfirmaet Børge Nielsen yder juridisk rådgivning inden for alle væsentlige områder til primært erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder samt realkredit- og pengeinstitutter.

Har du interesse i ovenstående stilling, så send en skriftlig ansøgning – der vil blive behandlet fortroligt – pr. e-mail til partner, advokat Ulla Skov på us@abnlaw.dk. Samtaler afholdes løbende.

Novagraf A/S