Advokatfuldmægtig søges

 

Advokatfirmaet Børge Nielsen søger en nyuddannet eller erfaren advokatfuldmægtig til tiltrædelse snarest muligt.

 

Vi søger en nyuddannet eller erfaren advokatfuldmægtig. Da vores kontor hovedsageligt beskæftiger sig med rådgivning af erhvervsvirksomheder, forventer vi, at du har interesse for erhvervsrådgivning, herunder at denne interesse har udmøntet sig i de kursusfag mv., du har valgt på studiet, ligesom vi naturligvis ser meget positivt på erfaring med rådgivning herom.

 

Vi tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende arbejde baseret på et højt fagligt niveau med gode kolleger i et attraktivt kontormiljø. Med tiden vil du få selvstændig sagshåndtering og selvstændig klientkontakt. Samtidig vil du få mulighed til at indgå i et teamarbejde i større sagskomplekser og have mulighed for sparring med kompetente kollegaer. Vi tilbyder endvidere attraktive løn- og pensionsvilkår samt attraktive personalegoder, herunder sportslige, sociale og kulturelle tilbud, massageordning, sundhedsforsikring mv.

 

Skriftlig ansøgning – der vil blive behandlet fortroligt – bedes inden den 10.09.2021 sendt pr. e-mail til: us@abnlaw.dk att. partner, advokat Ulla Skov

Novagraf A/S