Bliv klædt rigtigt på

Erhvervsjuridisk
​rådgivning og ekspertise"

Bliv klædt rigtigt på

Jura med internationalt
perspektiv"

Bliv klædt rigtigt på

" Frihed til at fokusere
på din virksomheds
kerneområde"

Bliv klædt rigtigt på

Et fast greb
om hele processen"

Bliv klædt rigtigt på

Bredt branchekendskab
og solid erfaring"

Bliv klædt rigtigt på

Erhvervsjuridisk
rådgivning og ekspertise"

Advokatfirmaet
 Børge Nielsen

 

Advokatfirmaet Børge Nielsen blev grundlagt i 1956. Virksomheden har siden udviklet sig betydeligt og hører i dag til blandt de mest betydende advokatvirksomheder inden for det erhvervsjuridiske område.

Vi arbejder inden for alle brancher og lægger stor vægt på faglige kompetencer og forretningsmæssig indsigt. Vore 35 medarbejdere servicerer og rådgiver en bred vifte af virksomheder og organisationer. Lige fra mindre håndværks- virksomheder til store, velanskrevne, børsnoterede selskaber.

Vi arbejder der, hvor kunderne og udfordringerne er. Geografi er ingen hindring, og vi bevæger os naturligt rundt i hele landet, ligesom vi arbejder internationalt.

Læs mere

Hvad kan vi så hjælpe dig med?

 

Juridisk forebyggelse eller brandslukning – vi arbejder naturligt med begge områder.

Problemer og risici skal identificeres så tidligt som muligt, når du skal tage væsentlige beslutninger eller lave større ændringer.

På den måde kan du holde fokus på fremdrift uden at bekymre dig om juridiske fodfejl - sådan har du mulighed for at forudse og afværge udfordringer.
Derfor tilbyder vi dig aktiv juridisk sparring, hvor vi tager et fast greb om hele sagsforløbet og planlægger ned til mindste detalje ved hjælp af gennemarbejdet dokumentation.

Og er tvisten allerede opstået, står vi klar til at assistere. Vi sætter ind med konflikt- og problemløsning så tidligt som muligt, så sagens menneskelige og økonomiske omkostninger holdes nede. Men viser det sig uundgåeligt, så fører vi din sag effektivt gennem alle instanser.

Således kan du holde fokus på alt det, der betyder noget for dig og din virksomhed uden fare for ubehagelige overraskelser.

Læs mere

Kontakt en advokat

 

Vi arbejder konstant på at være tæt på kunderne. Her har du hurtige genveje til alle vore advokater.

 
 
Novagraf A/S